Het oorspronkelijke bericht licht de singleplayer-maps kort toe en bevat zodoende spoilers over het verhaal. De multiplayermaps zouden Carrier, Cargo, Drone, Express, Hijacked, Aftermath, Meltdown, Nightclub, Overflow, Raid, Slums, Socotra, Turbine en Village heten.

Van Nuketown 2025, de map die mensen die het spel reserveren krijgen, wordt geen melding gedaan, terwijl deze map wel al door uitgever Activision is bevestigd. Het lijstje met namen verwijst naar een van de levels als Socotra, waar deze map op de Gamescom nog Yemen heette. Het is daarom niet duidelijk of het lijstje met maps incompleet is of betrekking heeft op een oudere versie van het spel.

Onlangs lekten al beelden van de multiplayer. Modder iHc James plaatste deze op Youtube. Hij beweerde eveneens dat ze afkomstig waren uit een vroege versie van het spel. Het is niet duidelijk of dit dezelfde gelekte code van het spel is als die waar CraigChrist8239 over rept, al insinueren enkele gebruikers van het Se7ensins-forum dat wel.