Ubisoft komt met de aankondiging dat ze een zestal spellen van ontwikklaar Monte Cristo gaat uitgever. Een van de titels is Dino Island, het op Theme Park gelijkende spel waarin je je eigen Jurassic Park bouwt. Een andere Monste Cristo titel die Ubisoft uit gaat geven is The Partners, een schaamteloze kopie van The Sims die zich dit maal in een bedrijf afspeelt, waarin jij als speler de relaties tussen de secretaresse en de baas kan beinvloeden! Als dat geen spannende relaties oplevert dan weet ik het ook niet meer! Helaas blijkt deze titel van een April release naar een September release verschoven te zijn.Gleichzeitig teilen beide Unternehmen mit, dass die Veröffentlichung von "The Partners" auf September verschoben wird.

Drei Monte-Cristo-Spiele sollen jedoch bereits in diesem Quartal veröffentlicht werden. Neben Airline Tycoon Evolution, dem Nachfolger des beliebten Management-Klassikers von Spellbound, handelt es sich dabei um das Taktik-Strategiespiel Micro Commandos sowie um Dino Island, einen Park-Manager mit integrierter Dinosaurier-Zuchtsimulation. Secretaresse: "En jij nog een gaatje voor die vergadering?", Baas: "Nee, maar jij hebt wel een gaatje, kom hier!"

Het hele spel zal wel lijken op The Sims, maar toch volledig in 3D uitgevoerd worden. Dezelfde truuk die dus werd toegepast bij Hotel Giant, hoewel hier de graphics een stukje beter lijken te worden dan die kotslelijke graphics in de hotelmanagementsim van JoWood. Maar of we zitten te wachten op een game die het weerzinwekkende soapgebeuren naar je computer brengt? We zullen het zien in september.