Simon Pegg heeft rol in Hogwarts Legacy

Simon Pegg heeft rol in Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games heeft de cast met stemacteurs voor Hogwarts Legacy onthuld. Zo speelt Simon Pegg schoolhoofd Phineas Nigellus Black.

Pegg is bekend van films als Shaun of the Dead en series als The Boys. Studenten op Zweinstein hebben een hekel aan het personage dat hij speelt. Verder speelt Lesley Nicol (Downtown Abbey) professor Matilda Weasly, Kandace Caine (The Human Centipide 2) professor Onai en Sohm Kapila (The Mummy) professor Satyavati Shah.

Spelers kunnen in de game zowel een mannelijk als vrouwelijk personage aanmaken. Die stemmen worden ingesproken door respectievelijk Sebastian Croft (Love, Death & Robots) en Amelia Gething (Emily). Andere acteurs die hun stemmen in de game hebben zitten, zijn onder andere Luke Youngblood (Lee Jordan in Harry Potter) en Asif Ali (Rify) als studenten, en Jason Anthony (Ms. Marvel) als de magische Sorting Hat.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

De game komt op 10 februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De PS4- en Xbox One-versies van het spel verschijnen op 4 april en de Switch-versie komt op 25 juli uit. Gisteren bleek nog dat Hogwarts Legacy nu al de bestverkochte betaalde game op Steam is.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Poah de hype is real, alles wat ik tot nu toe gezien heb ervan ziet er top uit. Het kan bijna niet anders dat deze ergens gaat tegenvallen haha. Nog een kleine maand!

0
test

"Kandace Caine (The Human Centipide 2)".. Nou, of je daar nou zo trots op moet zijn haha :P

0

Aanbevolen voor jou