Silicon Knights werkt aan 'veelgevraagde titel' | Gamer.nl

Silicon Knights werkt aan 'veelgevraagde titel' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om welke titel het gaat, maakte Silicon Knights niet bekend. De studio maakte naast Too Human ook het onlangs uitgebrachte X-men: Destiny, de GameCube-game Eternal Darkne : Sanity's Requiem en Blood Omen: Legacy of Kain. Er is nog geen uitgever voor het project gevonden, de partij die deze taak eerst op zich zou nemen heeft zich onlangs teruggetrokken.

Als gevolg daarvan moest Silicon Knights inkrimpen en werd de helft van het werknemersbestand ontslagen. Nu werken er nog zo'n vijftig mensen bij de studio. Eerder ging het gerucht dat bijna 75 procent zijn baan zou zijn kwijtgeraakt, dit werd echter door Silicon Knights ontkracht. Welke uitgever zich terugtrok, werd door de ontwikkelaar niet gezegd. Wel is duidelijk dat het niet Activision is, dat Silicon Knights' meest recente game X-men: Destiny uitgaf. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou