Silicon Knights onslaat gedeelte van werknemers | Gamer.nl

Silicon Knights onslaat gedeelte van werknemers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In november vorig jaar ontsloeg de ontwikkelaar al 45 werknemers, waardoor er ongeveer 40 werknemers overbleven. Dyack heeft niet gemeld hoeveel werknemers er nu over zijn, maar hij zegt "terug te gaan naar een kerngroep en alles op toekomstige mogelijkheden te gooien."

Het gerucht ging lange tijd dat Silicon Knights voor Nintendo bezig was aan een vervolg op GameCube-game Eternal Darkne , en dat de titel door de rechtszaak met Epic was geannuleerd. "Dat is niet waar", meldt Dyack. Het is niet duidelijk of hij daarmee bedoeld dat de game niet geannuleerd is, of dat de titel nooit bestaan heeft.

Silicon Knights had de aanklacht tegen Epic aangespannen om Too Human, dat aanvankelijk op de Unreal Engine 3 zou draaien, maar daarvoor niet voldoende steun zou hebben ontvangen van engine-houder Epic.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou