"We zijn heel erg enthousiast en we werken aan onze dingen voor de nieuwe generatie", aldus Dyack, die aangeeft dat de ontwikkelstudio niet meer zo groot is als voorheen. "We gaan terug naar onze roots. (...) Ik denk dat onze neergang enorm overdreven is." Silicon Knights maakte voor Too Human naast Eternal Darkness ook Blood Omen: Legacy of Kain. 

Too Human

Dyack sprak ook over Too Human, de serie die als exclusieve trilogie voor de Xbox 360 werd gepresenteerd, maar tot op heden slechts één game omvat. "Ik denk dat zolang Silicon Knights nog bestaat er nog steeds hoop is (voor een vervolg)." Het eerste deel heeft volgens hem een slechte reputatie gekregen door de problemen die het spel ondervond tijdens zijn ontwikkeling.

Een groot gedeelte daarvan is terug te leiden naar de samenwerking die Silicon Knights hiervoor aanging met Epic Games, stelt Dyack. "Veel van wat er gebeurd is met Too Human komt straks naar buiten via de rechtszaak die gepland staat voor 14 mei." Deze rechtszaak is aangespannen tegen Epic, de maker van de Unreal Engine. Silicon Knights beschuldigt Epic ervan dat het te weinig steun gaf bij het gebruik van de Unreal Engine en dat het in plaats daarvan zijn aandacht verlegde naar Gears of War.