Fans van de één van de meest vernieuwende RTS games van de afgelopen 3 jaar, kregen vorige maand al te horen dat hun Homeworld 2 niet op de E3 getoond zal worden en dat informatie dus zo schaars bleef als het altijd al was.

Sierra en Relic Entertainment komen echter toch nog met een klein goedmakertje, er zal morgen namelijk een chat met de developer gehouden worden. Als men antwoord wil op een vraag zal deze eerst in een apart topic op het Sierra board gepost moeten worden, waarschijnlijk om de boel een beetje overzichtelijk te houden.Thursday May 16th at 4 PM Pacific Time on the Stratics IRC network in the #homeworld2 channel. Questions must be submitted to moderators ahead of time to ensure the appropriate person answers your question. Only moderators and Sierra and Relic employees will be able to chat in the channel during the event.

Topics that will be covered include anticipated ship date, beta test participation opportunities, and technological improvements. De chat zal, zoals hierboven ook in de quote staat, op de IRC server van Sierra gehouden worden om 4 uur s'middags (Pacific Time). Mocht je vragen hebben, zorg er dan in ieder geval voor dat je ze voor die tijd in deze thread gepost hebt. Met dank aan d0lt voor het melden van dit nieuws.