Nederland, het land waar spellen als A2 Racer en Competitie Manager zijn ontwikkeld. Ons land heeft niet echt een grote geschiedenis aan goede games die hier ontwikkeld zijn. De laatste jaren echter lijkt daar met spellen als Killzone, dat misschien niet zo goed was als iedereen verwachtte, toch verandering in te komen.

In Den Haag zit de ontwikkelaar Khaeon, die je misschien wel kent van de game Alpha Black Zero. Helaas was deze game niet echt super. Maar Khaeon is niet bang door te gaan. Zo wordt er nu gewerkt aan een MMORPG, The Chronicles of Spellborn gemaakt. Het spel speelt zich af in een fantasy-setting en zou ruimte meoten bieden aan duizenden spelers. De acties die jij uitvoert zouden ook echt invloed hebben op de rest van de wereld, wat een leuk vernieuwend aspect is.

Vandaag zijn een aantal nieuw screenshots vrijgegeven van het spel. De game, die gemaakt wordt met behulp van de Unreal Engine 2.5, kent niet alleen een bekende engine, maar ook een beroemde composer van de muziek. Meneer Jesper Kyd, die de schitterende muziek van onder andere Hitman maakte, zal voor de ondersteunde deuntjes zorgen in het spel. Bekijk de rest van de screenshots hiero.