Shinobi genoemd voor Nintendo 3DS | Gamer.nl

Shinobi genoemd voor Nintendo 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Internetspeurder Superannuation vond bovendien op een tweetal cv's bewijzen dat ontwikkelaar Griptonite Games momenteel aan een Shinobi-game voor Nintendo 3DS zou werken. De vermeldingen naar Shinobi zijn echter inmiddels van de cv's verdwenen.

Shinobi is een tweedimensionale beat-em-up-game die in 1987 is uitgekomen in de arcadehallen. De game is daarna op vele platformen uitgekomen, waaronder de Commodore 64, Amiga en PC. De kla ieke game is later ook ter download verschenen op PlayStation 3, Wii en Xbox 360.

Sonic Generations

Het coverartikel van de aankomende Nintendo Power gaat over Sonic Generations en bevestigt dat de platformgame ook naar Nintendo 3DS komt. Hoewel Sonic Generations oorspronkelijk alleen voor PlayStation 3 en Xbox 360 was aangekondigd, werden in het recente financiële rapport van uitgever Sega ook een 3DS- en PC-versie genoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou