Shingo Yabuki arriveert komende week in The King of Fighters 15

Shingo Yabuki arriveert komende week in The King of Fighters 15

Het tweede seizoen van The King of Fighters 15 gaat op 17 januari van start met de release van het speelbare personage Shingo Yabuki.

Eind vorig jaar maakte SNK al bekend dat het tweede seizoen ergens begin dit jaar zou beginnen, maar nu is dus een precieze startdatum bekend. Na Shingo Yabuki moeten seizoenspashouders ergens deze lente Kim Kaphwan ontvangen, gevolgd door Sylvie Paula Paula en Najd deze zomer. Het seizoen wordt in de herfst met nog twee onbekende personages afgesloten.

Verder wordt er op 17 januari een gratis update uitgebracht die de balans van de vechters aanpast en een update aan DJ Station geeft via nieuwe muziek.

The King of Fighters 15 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De game scoorde een 7 op Gamer.nl: "The King of Fighters 15 is met zijn vertrouwde, diepgaande gameplay en herkenbare personages een vanzelfsprekend succes voor fans van de franchise. Wat betreft toegankelijkheid en presentatie is dit nieuwe deel echter niet overtuigend genoeg om boven de concurrentie uit te steken. Het spel zal dan ook niet veel nieuwe zieltjes winnen."

Watch on YouTube
The King of Fighters 15

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou