Nieuws
Sherlock Holmes: Chapter One

Sherlock Holmes: Chapter One aangekondigd

Verschijnt volgend jaar, ook op next-gen consoles

Geschreven door Michel Musters op
Frogwares heeft de game Sherlock Holmes: Chapter One onthuld.

Frogwares maakte eerder al meerdere Sherlock Holmes-games, waaronder het goed ontvangen Crimes and Punishments. De nieuwe game speelt zich af in de jongvolwassen jaren van de beroemde detective. Hij moet op onderzoek in een stadje op een tropisch eiland, terwijl hij bij wordt gestaan door een andere John Watson dan fans van de detective gewend zijn.

De game moet verder de structuur van de meest recente Sherlock Holmes-games aan houden, en dus een open spelwereld aanbieden om te verkennen en zaken te onderzoeken. Het spel verschijnt ergens in 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc (Steam, GOG en Epic Games Store).

Dit artikel delen:

Lees meer

Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit komen in juni naar Steam Call of Duty: WW2 vanaf vandaag gratis voor PlayStation Plus-leden
1

Reacties op: Sherlock Holmes: Chapter One aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 26 mei 2020 21:44
  Het is al een 'chapter one' dus ik sla em mooi over tot die helemaal compleet is. En ben al niet echt te spreken om weer voor de zoveelste keer homosexualiteit in een game te zien als gadget om weer eens wat anders te zijn als andere keren ipv een werkelijk goed verhaal waar sexualiteit helemaal geen onderdeel van is.

  Verder zijn de beelden in iedergeval erg mooi, dus ik kijk op dat gebied wel uit naar de game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.