Session: Skate Sim komt op 22 september uit

Session: Skate Sim komt op 22 september uit

Session: Skate Sim verschijnt op 22 september op consoles en pc.

Dat hebben uitgever Nacon en ontwikkelaar crea-ture Studios aangekondigd. Het spel is al sinds 2019 in Early Access speelbaar op Steam en kwam in 2020 ook op Game Preview voor Xbox One te staan. Op 22 september komt de volledige versie van de game echter uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store.

Spelers gebruiken in Session: Skate Sim - voorheen simpelweg bekend als Session - de twee analoge sticks om beide voeten te besturen. Het spel bevat geen scoresysteem, maar wel een video editor waarmee spelers hun trucjes kunnen opnemen en die kunnen delen op social media.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

heb m al tijden op pc. mooi spel, alleen nu nog niet bepaald perfect. Bij weergeven van tricks neemt ie niet alles mee. Body varials telt ie bvb niet. Caspers en primos werken niet lekker. Late foot flips zien er wel tof uit, het vast stellen van een beginpunt is fijn zodat je makkelijk een lijn opnieuw kan proberen als je op je muil gaat, wat prettig was aangezien ik paar tries nodig had voor mn body varial 180 laserflip to darkslide to inward heelflip, die je vervolgens ook op kan slaan als filmpje.

0

Aanbevolen voor jou