De test versie van Serious Sam is al enige tijd uit, maar heeft niet de aandacht gekregen op gamer.nl dat het spel verdiend, bij deze dus .

Serious Sam is een verstand op -10 3d shooter die zeer veel gelijkenis kent met Doom. Je komt in aanraking met hele hordes aan monsters en andere buitenaardse tegenstanders die rennen dan wel zwevend op je af komen en het is aan jou om ze uit te roeien met een breed arsenaal aan wapens. Het spel voelt ook gewoon aan als een doom in een nieuw jasje en een nieuwe setting. Het speelt zich af in het oude Egypte en het ziet er allemaal wel gelikt uit.

Ik heb deze test versie vandaag gedownload en eens lekker een uurtje of 2 gespeeld en ik moet zeggen dat ik hem geweldig vind. Natuurlijk is het niet een spel, zoals bijvoorbeeld Deus Ex, waar je ook nog werkelijk na moet denken over wat je doet, maar eens lekker dom knallen is ook nooit weg en met deze test versie kan je rekenen op uren _gratis_ speel plezier.

Serious Engine has highly optimized physics and very advanced LOD. That combination allows tons of enemies at the same time. Recent rapid development in the area of 3D gaming has yielded lots of astonishing games. But none did reproduce the massive fight experiences so usual in 2D arcade gaming. Serious Sam takes advantage of engine's LOD algorithm and optimized physics, creating furious action in good old arcade fashion. Om Serious Sam Test te downloaden klik je hier. En als je denkt dat fileplanet snel genoeg is dan download je hem direct van hun site. Veel plezier..