Gisteren heb ik voor de gelegenheid Serious Sam opnieuw geinstalleerd op m'n zojuist geformateerde schijf en heb weer het nodige grut wat pondjes lood zwaarder gemaakt.

Maar voor de spelers die wat moeite mochten hebben met de continue stroom van hordes monsters en ander ongedierte heeft GameSpy een uitgebreide guide geschreven. Hierin behandelen ze verschillende modes, geven ze een overzicht van alle wapens en monsters plus een complete walkthrough van de game.

Aangezien het spel zo lineair als een meetlat is vraag ik me af wat je precies met een walkthrough moet, maar die is dan voor de liefhebbers.

GameSpy geeft de nodige tips, maar de basis blijft 'simpel'.Master Basic FPS Skills: Brush up on circle-strafing (forwards and backwards), and work on your aim. In Serious Sam, you don't have time to be mediocre -- you need to hit what you shoot at every time, and avoid getting hit in return, or you'll never make it.Mocht je niet weten wat Serious Sam is dan raden we je aan om heel snel onze review te lezen.