Vandaag nog niet al teveel gebeurd op gaminggebied behalve een aantal status updates. Zo dus ook met Serious Sam, de nieuwste 3Dshooter van het onbekende Croteam.

Serious Sam is voor de onbekenden onder ons een nieuwe shooter in de stijl van Wolfenstein en Doom...veel tegenstanders, een hoop schietwerk, mooie lokaties en weg met alle realiteit. Een goede game dus voor een avondje uitleven.

De complete faq is op de officiele site te lezen.For the last two days, I've been gathering information on all issues in the released Public Test 2 version of Serious Sam. We have two major problems. People behind firewalls/routers cannot connect and the procedure to run a dedicated server is not very handy. Apart from that, most other problems are minor and are either interface problems or things that need to be adjusted in the console. De demo van deze game is ook al een tijdje te downloaden en die is zeker de moeite waard. Tragere computers hebben enkel wel wat problemen met het draaien van de demo.