Al eerder meldden we jullie het nieuws dat Microsoft bezig was een bundel Xbox Live games samen te stellen, om deze vervolgens in de winkel te verkopen voor een schappelijk prijsje. Voor iedereen zonder internet of Xbox Live in principe een mooie gelegenheid om toch ook te genieten van al de simpele doch leuke spelletjes die Microsoft je te bieden heeft.

Welnu, men heeft recent bekend gemaakt welke games dit daadwerkelijk zijn. Ook het prijskaartje wat aan de verzameling spelletjes hangt heeft men laten weten. Wat kun je allemaal verwachten van Xbox Live Arcade Unplugged (zoals men de bundel zo mooi heeft genoemd)?

De volgende games staan op de schijf:

Geometry WarsTexas Hold 'Em PokerBejeweled 2 DeluxeOutpost Kaloki XWik: Fable of SoulsHardwood BackgammonWanneer Xbox Live Arcade Unplugged Vol. 1 verschijnt is nog niet helemaal zeker, maar men mikt op een oktober-release, vooralsnog alleen in de Verenigde Staten. De prijs van deze verzameling? Zo'n 40 dollar. Dit lijkt wellicht wat veel voor een zestal arcade-spelletjes, maar in feite ben je goedkoper uit als je deze bundel koopt, dan dat je ze stuk voor stuk apart binnenhaalt via Xbox Live.