Seizoen 2 Killer Instinct vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

Seizoen 2 Killer Instinct vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het tweede seizoen voegt acht nieuwe personages toe die allen gratis speelbaar zijn voor een beperkte tijd. De eerste is TJ Combo. Maya kost 4,99 euro en de andere nieuwe personages, waaronder Cinder en Riptor, komen later dit jaar tijdelijk gratis beschikbaar. Met de Combo Breaker Pack krijgt de gebruiker toegang tot alle personages voor 19,99 euro.

In seizoen 2 wordt de line-up van het eerste seizoen in balans gebracht. Gebruikers kunnen sneller een personage kiezen en die personages levelen. De resolutie wordt tevens verhoogd van 720p naar 900p.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou