Sega overweegt nieuwe Virtua Fighter-game

Sega overweegt nieuwe Virtua Fighter-game

Sega overweegt een nieuwe Virtua Fighter-game te maken nadat Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown boven verwachtingen heeft gepresteerd.

Dat heeft producent Moriji Aoki laten weten in een interview met het Japanse Dengeki Online. Volgens hem werd de game vaker gedownload dat Sony en Sega hadden verwacht. 

Ultimate Showdown verscheen eerder dit jaar exclusief als digitaal spel op de PlayStation 4. Ook is het speelbaar op PlayStation 5 via backward compatibility en staat het spel op PlayStation Now. De game is gebaseerd op het in 2010 verschenen Virtua Fighter 5 en draait op de Dragon Engine van Ryu Ga Gotoku Studio.

Aangezien de game beter heeft gepresteerd dan verwacht, overweegt Sega een nieuw deel in de reeks. "Ik denk serieus na over de productie van het volgende project terwijl ik het blijf onderzoeken en analyseren, en ik ontwikkel een visie over hoe ik zo'n titel kan maken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop dat ze nog eens een nieuwe Virtua Cop doen voor VR (gebundeld met een remake van de originelen). Jammer dat ze indertijd nooit uit zijn gekomen voor de PS3 met move support, speel nog regelmatig die 'lightgun' games op de PS3 met de move, op een groot 3m breed scherm. Dead storm pirates en de house of the dead games zijn ERG leuk.

0

Aanbevolen voor jou