Sega geeft toe dat nieuwe Sonic-game te vroeg is aangekondigd

Sega geeft toe dat nieuwe Sonic-game te vroeg is aangekondigd

Sega heeft toegegeven dat de nieuwe Sonic-game eerder dit jaar iets te vroeg is aangekondigd.

Dat meldt Takashi Iizuka van Sonic Team in een Japanstalig interview met 4Gamer. "We hebben sinds Sonic Forces geen gloednieuwe actiegame in de Sonic-serie aangekondigd, en daar maakten fans zich druk over. Het was een beetje te vroeg, maar we wilden de viering van het dertigste jubileumjaar gebruiken om aan te kondigen dat een gloednieuwe game in ontwikkeling was."

De nieuwe Sonic-game werd eerder dit jaar onthuld tijdens een livestream over het jubileum van de Sega-mascotte. Naast een teaser waarin is te zien dat Sonic rent, is er nog weinig bekend - wel duidelijk is dat het spel in 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc moet verschijnen.

Tijdens die stream werd ook Sonic Colors Ultimate aangekondigd, dat deze september uitkomt. Volgend jaar verschijnen daarnaast Sonic Origins - een verzameling klassieke Sonic-games - en de Netflix-animatieserie Sonic Prime.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vraag me af of er iemand op aarde is die dit leest en meer doet dan de schouders ophalen. Het is Sonic, de aarde stopt met draaien als er geen nieuwe game in ontwikkeling is en twee anderen in een ontwerpfase. Dat was geen reveal, hooguit een bevestiging.

0

@gimbal2 Dat neemt niet weg dat sommige mensen er enorm naar uitkijken ;)

0

Aanbevolen voor jou