Grote Sea of Thieves-update voegt nieuwe verhaallijn en competitieve modus toe

Grote Sea of Thieves-update voegt nieuwe verhaallijn en competitieve modus toe

De Anniversary Update van Sea of Thieves introduceert een competitieve spelmodus. Ook wordt een nieuwe verhaallijn toegevoegd, kunnen masten van schepen afbreken en kunnen spelers straks vissen en koken in het spel.

Om de verjaardag van Sea of Thieves te vieren, brengt ontwikkelaar Rare een grote update uit voor het spel. De Anniversary Update wordt omschreven als de start van een nieuwe Gouden Eeuw en introduceert naast nieuwe gameplay-functionaliteiten ook een competitieve spelmodus en een nieuwe verhaallijn.

In de nieuwe competitieve modus van Sea of Thieves, genaamd The Arena, nemen vijf teams van vier het tegen elkaar op om binnen 24 minuten zoveel mogelijk munten te verzamelen. De bemanningen starten vanaf hetzelfde punt en ontvangen een identieke schatkaart. Vervolgens kunnen punten worden verdiend door schatkisten op te graven, kisten te stelen van anderen en de schepen van tegenstanders onder vuur nemen.

De Tall Tales: Shores of Gold-verhaallijn voegt een aantal nieuwe missies toe aan Sea of Thieves. Hierin kunnen spelers het grootste eiland tot nu toe verkennen en is er een nieuw soort vijand om tegen te vechten. Verder worden er nieuwe personages geïntroduceerd en kunnen items worden gevonden die nieuwe vaardigheden bevatten.

Sea of Thieves

Met de update wordt ook het systeem voor schade aan schepen uitgebreid. Masten en stuurwielen kunnen straks afbreken en gaten in de romp van het schip kunnen verschillende groottes hebben. Bovendien beschikken de boten straks over een harpoen, waarmee schatkisten kunnen worden gestolen van vijanden en nieuwe manoeuvres gemaakt kunnen worden.

Tot slot wordt het mogelijk om te vissen en koken in Sea of Thieves. The Hunter's Call, een nieuwe Trading Company in het spel, ruilt goud en cosmetische items voor de beste vangsten en gerechten. Ook biedt de factie een nieuwe manier om een Pirate Legend te worden.

De Anniversary Update van Sea of Thieves verschijnt op 30 april en zal gratis te downloaden zijn op pc en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonder de update heb ik mij het afgelopen jaar enorm vermaakt met deze game. Er mag dan voor veel mensen te weinig te doen zijn, alles wat er te doen was was imo uniek op dit moment in een game (ten goede en slechte). We spelen het nog steeds elk weekend met een vaste groep en het blijft amuseren. Kijk erg uit naar de update, vooral de Tall Tales.

0

@Derper ik speel het dus ook regelmatig, het kwam bij release zeker iets te kort, maar het heeft ook niet echt een eerlijke kans gehad. Het is echt een unieke game en dat zie je echt niet vaak meer. Mensen spelen liever Far Cry 213 of FIFA 3034

0
test

@fonsrutte [quote]Mensen spelen liever Far Cry 213 of FIFA 3034[/quote] Je bedoelt games die wel content hebben?

0
test

CAPTAIN! LOOK!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou