Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

Sea of Thieves krijgt binnenkort een grote content-update. Dat maakte ontwikkelaar Rare LTD onlangs bekend met een video.

Sea of Thieves kwam twee jaar geleden op 20 maart uit op de Xbox One en pc. De game had een moeilijke start met wisselvalligereviews. Nu twee jaar later is de game, door verbeteringen, enorm erop vooruit gegaan. Nu is er voor het tweejarig jubileum een grote content-update aangekondigd: Hearth of Fire.

Hearth of Fire gaat verder waar de Tall Tale van The Seabound Soul stopte, dat betekent dat spelers een bezoek brengen aan Shipwreck Bay en daar Sir Arthur Pendragon ontmoeten. De update voegt ook veel bananenspullen toe. Zo komen er verschillende wapens en kostuums met een bananenthema uit en krijgen spelers de mogelijkheid om hun huisdier in een bananenpak te kleden. De video is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijkend naar alle reviews en meta scores, is Sea of thieves echt een game dat een anno 2020 review nodig heeft. De game is zo veel rijker en beter geworden dat de huidige cijfer meter totaal niet meer klopt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou