Nieuws

Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

Meer bananen is altijd goed

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Sea of Thieves krijgt binnenkort een grote content-update. Dat maakte ontwikkelaar Rare LTD onlangs bekend met een video.

Sea of Thieves kwam twee jaar geleden op 20 maart uit op de Xbox One en pc. De game had een moeilijke start met wisselvalligereviews. Nu twee jaar later is de game, door verbeteringen, enorm erop vooruit gegaan. Nu is er voor het tweejarig jubileum een grote content-update aangekondigd: Hearth of Fire.

Hearth of Fire gaat verder waar de Tall Tale van The Seabound Soul stopte, dat betekent dat spelers een bezoek brengen aan Shipwreck Bay en daar Sir Arthur Pendragon ontmoeten. De update voegt ook veel bananenspullen toe. Zo komen er verschillende wapens en kostuums met een bananenthema uit en krijgen spelers de mogelijkheid om hun huisdier in een bananenpak te kleden. De video is hieronder te bekijken.

De update komt 11 maart uit op alle platformen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Achter de schermen bij de Doom Eternal-soundtrack De beste gamedeals van de week: GTA San Andreas, Dark Souls Remastered en Kingdom Hearts 3
2

Reacties op: Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Krytuun

  • 6 maart 2020 10:40
  Kijkend naar alle reviews en meta scores, is Sea of thieves echt een game dat een anno 2020 review nodig heeft. De game is zo veel rijker en beter geworden dat de huidige cijfer meter totaal niet meer klopt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  denver

  • 7 maart 2020 08:32
  Goed punt. Het is in deze tijd (van games as a service) sowieso outdated om alleen de launch als meetmoment te pakken. Een reviewscore zou dynamisch moeten zijn en elke (aanzienlijke) contentupdate zou invloed moeten hebben op de reviewscore. Hierin zou Gamer.nl wereldwijd voorop kunnen lopen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.