Nieuws

Sea of Thieves-bèta verlengd wegens technische problemen

Landratten kunnen het ruime sop nog niet op

Geschreven door Arran Winmai op
De gesloten Sea of Thieves-bèta wordt verlengd tot en met woensdag 31 januari wegens de 'te vroeg'-bug.

In eerste instantie zou de Sea of Thieves gesloten bèta speelbaar zijn van afgelopen woensdag tot aanstaande maandag. Helaas kunnen sommige spelers het spel niet in door een bug die aangeeft dat ze 'te vroeg' zijn. De developers hebben het probleem gevonden en de oplossing wordt rondgestuurd, maar het duurt langer dan verwacht. Om hiervoor te compenseren wordt de bèta verlengd tot en met volgende week woensdag.

Sea of Thieves wordt een mmo waarin spelers samenwerken om een schip te besturen en allerlei avonturen beleven. Het speelt zich af in de hoogtijdagen van het piratenleven. De kracht achter Sea of Thieves is de aparte manier van samenwerken: iedere speler heeft zijn eigen taak en is afhankelijk van zijn of haar crewgenoten om verder te komen. Het spel komt uit op 20 maart 2018 voor Windows 10 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Obsidian maakt releasedatum voor Pillars of Eternity 2 bekend Fallout 4 tijdelijk gratis te spelen voor Xbox Live Gold-leden
3

Reacties op: Sea of Thieves-bèta verlengd wegens technische problemen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  serphilith

  • 26 januari 2018 13:47
  heb het gespeeld voor ongeveer 8 uurtjes nu en moet zeggen dat het een leuk concept is maar, ik zie waarom mensen nu al aangeven dat het snel eentonig zal worden. Als je naar streamers kijkt dan merk je dat ze flink hun best doen om je te entertainen met allerlei grappen en grollen maar zodra ze serieus een missie proberen te doen zijn ze al gauw aan het klagen voor de eentonigheid.

  Technisch gezien is het een heel mooi spel en de manier dat boten door het water varen en wind nodig hebben om vooruit te komen ipv vooruit varen alsof je een motor hebt. en het loopt ook nog eens lekker stabiel mbt framerate.

  (gespeeld op W10)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • fonsrutte

  • 26 januari 2018 15:56
  @serphilith Er schijnt veel meer in de uiteindelijke game te zitten, maar ze wilden niet teveel spoilen tijdens de beta.
  Ik heb de alpha's en bèta's ook gespeeld en hoewel ik me enorm vermaakt heb vond ik het ook er beperkt in wat je kon doen. Ik wacht daarom ook de reviews af of het toch nog de moeite waard is.
  Het concept is in ieder geval erg leuk, nu maar afwachten of ze er een volwaardige game van weten te weken. Kan me niet voorstellen dat dit het is namelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Aces-82

  • 26 januari 2018 16:05
  @fonsrutte
  Je kan dankzij die game pass de game voor een 10tje proberen!!!
  Heerlijk man. Kan niet wachten en heb veel vertrouwen in deze game

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.