Script Crysis 2 geschreven door sciencefictionauteur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Crytek wil in dit deel meer de nadruk leggen op het verhaal achter Crysis, en heeft daarom de hulp van de bekende auteur ingeschakeld. Richard Morgen, die naar eigen zeggen een gameverslaving heeft, vindt dat games net zoveel "emotionele lading" hebben als andere media als boeken en films. Daarom wil hij zijn kwaliteiten gebruiken in Crysis 2 om te proberen spelers te betrekken zoals hij zelf graag betrokken zou worden bij de verhalen van games.

Crysis 2 speelt zich af in een verlaten New York, zoals de vandaag uitgekomen trailer laat zien. Het wordt duidelijk dat buitenaardse wezens de Amerikaanse stad zijn binnengevallen. Het doel van de speler is om de strijd aan te gaan met de monsterlijke wezens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou