Screenshots van nieuwe Armored Core-game gelekt

Screenshots van nieuwe Armored Core-game gelekt

Nadat afgelopen weekend al geruchten gingen over een nieuwe Armored Core-game van FromSoftware, zijn nu mogelijke screenshots gelekt.

Afgelopen weekend bleek al dat er via een consumentenvragenlijst uitlekte met daarin details, screenshots en video's van de onaangekondigde Armored Core-game. De screenshots waren toen echter nog niet online geplaatst, maar nu wel, zoals hieronder te zien valt. De watermerken op de screenshots zijn weggemoffeld om de identiteit van de persoon die ze online heeft geplaatst te verbergen.

De game zou zich afspelen op de planeet Bashtar, dat is getroffen door een ramp. Bashtar zou zijn vormgegeven door Dark Souls-bedenker Hidetaka Miyazaki en "uiteenlopende maps" met "uitdagende vijanden" bevatten. Ook zouden spelers meer vrijheid in het samenstellen van hun mech krijgen, met bijvoorbeeld de focus op mobiliteit of vuurkracht.

Armored Core verscheen in 1997 voor PlayStation. In de game nemen spelers de controle over een mechpiloot in de verre toekomst en voeren ze gevechten tegen andere mechs. In totaal verschenen er 23 games in de serie, inclusief heruitgaven en mobiele titels.

Armored Core
Armored Core
Armored Core
Armored Core
Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Turn based ? De hele serie heeft nog nooit een turn-based versie gehad. en ik heb al heeel wat deeltjes AC weggespeeld..

0
test

@ali3n8tor D'oh, je hebt helemaal gelijk!

0
test

ik hoop ook op een pc versie, er is geen mechgame die ook maar een beetje in de buurt komt van AC. (behalve Daemon X Machina)

0

Aanbevolen voor jou