Wie? Nou Dustin Diamond, de acteur de Screech speelde in de serie Saved by the Bell. De acteur die na zijn hoogtepunt in nogal wat financiële problemen is terecht gekomen heeft kans gezien om wederom in de publiciteit te geraken. Niet alleen probeert hij via een actie geld in te zamelen voor het redden van zijn huis, hij heeft in een interview ook nog eens te kennen gegeven dat hij zijn geliefde PSP-games heeft weten te redden uit de handen van een dievegge. Perfect nieuws voor Gamer.nl.

In het interview vertelt hij dat een vrouw hem lastig heeft gevallen in zijn hotelkamer. Nadat ze weg was gestuurd door de bewaking heeft ze kans gezien terug te komen naar de kamer om daar Justin te bedreigen met een bus Mace. Maar aangezien Dustin niet de rijkste is, kon ze geen geld vinden en moest ze genoegen nemen met zijn PSP-games. Hij belt 911 en Dustin zegt in het interview: "I'm a big gamer and you don't mess with the D-man's videogames". Hij probeert de vrouw te pakken, maar ze begint meteen te schreeuwen: "Rape! Help me!". Hij weet haar echter vast te houden.

Nadat de politie was aangekomen, heeft Dustin zijn games weer terug kunnen pakken. Woohoo! Er is geen aanklacht ingediend, want het was een geval van zijn woord tegen dat van haar. In de categorie "gaming celebs"; we moeten het er maar mee doen.