SCi heeft zes goede maanden achter de rug. De eerste termijn nadat men Eidos overgenomen heeft zijn voorspoedig verlopen en hebben de verwachtingen op gebied van opbrengsten overtroffen. Wel blijft er nog steeds de 'dreiging' dat SCi door een grote speler opgekocht wordt, zo meldt het persbericht dat men onlangs de deur uit heeft gedaan.

Positiever is het feit dat men in hetzelfde bericht twee nieuwe games heeft semi-aangekondigd. Na het succes van Lego Star Wars ziet het bedrijf weer potentie in de geblokte franchise, wat resulteert in een nieuwe game gebaseerd op de Bionicle reeks, die ergens in het financiële jaar van 2007 uit moet komen.

De andere titel bevestigt de geruchten die al langer de ronde deden: Lara Croft springt naar de PSP. Tomb Raider: Legend wordt zo goed mogelijk geconverteerd naar de handheld en moet nog deze zomer uitkomen. Ook wordt er ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de Tomb Raider franchise een speciale editie uitgegeven. Dit zal later dit jaar gebeuren.