Nieuws
the simpsons

Schrijvers en producenten The Simpsons aanwezig op E3

Wellicht een nieuwe game-aankondiging

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op het Coliseum-podium van de E3 wordt op 11 juni een presentatie gehouden door de makers van The Simpsons. Het laatste spel van de tv-serie dateert alweer van 2012.

Op het officiële Twitter-account van de E3 is onthuld dat de schrijvers en producenten van The Simpsons volgende maand aanwezig zijn op de E3-beurs. Tijdens de presentatie wordt wellicht een nieuwe game van de nog altijd populaire tv-serie aangekondigd, maar er is nog niks bekendgemaakt over de inhoud van de panel. De presentatie vindt plaats op 12 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd.

Het eerste The Simpsons-spel, genaamd Bart vs. the Space Mutants, werd uitgebracht in 1991. Sindsdien zijn er nog 26 andere games uitgekomen die zijn gebaseerd op The Simpsons, waaronder Virtual Springfield, Road Rage en Hit and Run. Het laatste spel van de serie, Tapped Out, dateert alweer van 2012 en is verkrijgbaar voor Android en iOS.

In maart ging The Simpsons nog een samenwerking aan met Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends. In een speciale aflevering van de tv-serie, genaamdE My Sports, probeert Bart door te breken professionele e-sports-wereld, terwijl hij wordt gecoacht door zijn vader Homer. De aflevering is geproduceerd met behulp van de e-sports-hoofden bij Riot Games en de commentator David "Phreak" Turley.

De panel van The Simpsons wordt gehouden op het Coliseum-podium van E3. Op dezelfde dag en locatie houdt ook Infinity Ward een presentatie, waarin wordt gepraat over de volgende game in de Call of Duty-franchise.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Mortal Kombat 11-personages worden deze week onthuld Educatieve pc-games van vroeger: leren werd leuker
3

Reacties op: Schrijvers en producenten The Simpsons aanwezig op E3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TommyVercetti

  • 27 mei 2019 12:44
  Ben benieuwd zou ook wel een nieuwe game van Family Guy willen zien maar dan een brawler met grote destructieve levels net als die chicken fights met peter.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Tho

  • 27 mei 2019 15:53
  Hopelijk Hit & Run 2.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  bigds9fan

  • 28 mei 2019 09:02
  De PS3 game was wel tof. Daar mag wel een remaster van komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.