Schrijver Battleborn verlaat Gearbox | Gamer.nl

Schrijver Battleborn verlaat Gearbox | Gamer.nl

De hoofdschrijver van Battleborn, Aaron Linde, heeft ontwikkelaar Gearbox verlaten. Op Twitter bevestigt hij dat 3 juni zijn laatste werkdag was.

Linde zegt dat hij ontzettend van het team houdt en trots is op hun werk bij de studio. De schrijver verlaat Gearbox voor een andere baan, al is het nog onbekend wat dat is. Linde werkte sinds eind 2013 bij Gearbox, daarvoor werkte hij onder andere aan Middle Earth: Shadow of Mordor en de Gears of War-serie.

Battleborn lanceerde afgelopen mei. De eerste cijfers waren volgens Gearbox veelbelovend, de game verkocht iets beter dan Borderlands bij de lancering. De ontwikkelaar was dan ook 'voorzichtig optimistisch' over de toekomst van het spel. Hoe de verkopen daarna zijn gegaan, is nog niet bekend.

Gamer.nl gaf de game een 7 in zijn recensie. Volgens recensent Ron Vorstermans zijn de vele personages en de competitieve multiplayer leuk, maar stelt de singleplayer weinig voor en wordt het geheel verzwaard door een overdaad aan spelsystemen en invalshoeken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou