Schrijf je tot 15:00 uur in voor de PS5-loting van BCC

Schrijf je tot 15:00 uur in voor de PS5-loting van BCC

De BCC heeft een formulier online geplaatst waarmee mensen zich kunnen inschrijven voor de volgende PS5-loting.

Door je in te schrijven voor deze loting maak je kans om één van de twee versies van de PS5 die BCC aanbiedt te kopen. Het gaat hier om een PlayStation 5 digital edition + controller (469,98 euro) en een PlayStation 5 disk edition + controller + headset (€639,97).

BCC geeft aan uit alle inschrijvingen een aantal gelukkigen te loten. De uitslag van de loting wordt binnen vijf werkdagen bekendgemaakt. De winnaars zullen een mail ontvangen waaruit blijkt dat zij hebben 'gewonnen'. 

Hier lees je alles over de PlayStation 5-loting van BCC en kun je je tevens inschrijven. Wees er snel bij, want de inschrijving sluit al om 15:00 uur!

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het valt me nog mee dat ze er geen veiling van maken. Bizarre tijden zijn het toch, een loting om een console te mogen kopen.

0
test

Kans dat je wint is letterlijk 0 bij coolblue was het 600 Ps5 consoles met daarbij onzin bundels om het duurder te maken zoals een headset of een extra controller met andere woorden gewoon voor hun eigen winst want mensen kopen het toch wel. Ik doe gewoon weer mee krijg ik hem niet dan ga ik toegeven en hem voor 700 halen op mp

0

Aanbevolen voor jou