Scarlet Nexus verschijnt op 25 juni

Scarlet Nexus verschijnt op 25 juni

Actie-rpg Scarlet Nexus komt op 25 juni uit, zo heeft Bandai Namco aangekondigd.

Het spel werd vorig jaar onthuld, maar heeft gisteren een uiteindelijk releasedatum gekregen. Scarlet Nexus speelt zich af in New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit de lucht komen vallen om de breinen van mensen op te eten. Protagonisten Yuito en Kasane sluiten zich aan bij de Other Defense Force om de wezens te bevechten. Spelers beschikken daarbij over verschillende wapens en superkrachten, die ze kunnen lenen van teamgenoten. Men kan het verhaal vanuit twee perspectieven bekijken: dat van Yuito en dat van Kasame.

Daarnaast wordt er door Sunrise aan een animeserie gebaseerd op de game gewerkt. Er zijn nog weinig details over de serie, behalve dat hij ergens deze zomer uit moet komen en dat Bandai Namco aanstaande woensdag meer details bekendmaakt.

Hieronder zijn een nieuwe trailer van de game en een eerste teaser van de anime te zien. Scarlet Nexus verschijnt op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kwam deze nou ook day one gamepass ik weet het niet meer zeker?

0
test

@hulstpower niet aangekondigd als day 1 gamepass. Heeft wel de sticker speelt beter op xbox dus er is een kans dat het gebeurt. Wat ik er zo van gezien heb lijkt het me wel erg interessant

0
test

@Lavalera ik weet toen ze hem de eerste keer toonde was een gedeelte van de games kwam niet op gamepass en daarna wel en wist niet meer of deze bij de 1e of 2e zat. Maar denk dat je gelijk hebt dat ie gewoon los gekocht moet worden en misschien in toekomst naar gamepass (uiteindelijk komt daar toch alles wel in keer in)

0

Aanbevolen voor jou