Nieuws
Scalebound

Scalebound krijgt eigen comics en een boek

Titan Books vormt team met Microsoft en PlatinumGames

Geschreven door Delano Zoon op

Microsoft en PlatinumGames brengen een reeks comics en een lore book uit van hun actie-rpg Scalebound.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking die de bedrijven aangaan met Titan Books en Titan Comics. Net als de game worden de comics en het boek in 2017 uitgebracht. De comics geven lezers de mogelijkheid om 'de rijke en fantasierijke wereld te ontdekken' met personages die ook in de game voorkomen. De focus ligt daarbij op het verhaal van hoofdpersonage Drew en zijn draak Thuban.

In een reactie laat Ricky Claydon, marketing manager van Titan Comics, weten zeer tevreden te zijn met de nieuwe samenwerking. "We zijn erg blij dat we een team kunnen vormen met grote namen uit de gameindustrie zoals PlatinumGames om comics te maken van Scalebound", vertelt hij.

Met de comics hoopt PlatinumGames een groter publiek te bereiken. De exacte verschijningsdatum van de comics, het boek en de game van Scalebound voor Xbox One en pc is nog onbekend.

Bron: Gamespot

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Infinite Warfare b├Ęta aangekondigd, multiplayer onthuld Live om 19:00 uur: Activision's Call of Duty XP-keynote
1

Reacties op: Scalebound krijgt eigen comics en een boek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • coola

    • 2 september 2016 16:58
    Altijd goed nieuws als een game z'n eigen comic n boeken reeks krijgt. Bij warcraft en AC heeft het bijvoorbeeld ook erg veel toegevoegde waarde. Dus het kan hier ook erg goed uitpakken

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.