Sasha Grey is een radio-dj in aankomende Cyberpunk 2077-dlc

Sasha Grey is een radio-dj in aankomende Cyberpunk 2077-dlc

Sasha Grey speelt in de aankomende Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty een radio-dj.

De Twitch-streamer, muzikante en voormalige actrice in erotische films zal de rol van Ash spelen, een radio-dj op het in-game radiostation 89.7 Growl FM. Het is niet duidelijk of het personage ook getoond wordt in de game, of dat het alleen bij haar stem op de radio blijft.

Het is niet voor het eerst dat Grey haar stem verleent aan een personage in een game. In Saints Row: The Third vervulde ze de rol van Viola DeWynter.

Uniek aan het radiostation Growl FM is dat spelers er straks nummers op kunnen horen die zijn gemaakt door fans van de game. Mensen kunnen hun nummers op dit moment insturen.

Phantom Liberty verschijnt ergens volgend jaar als uitbreiding van Cyberpunk 2077 voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt 'een bestaand district' van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug. CD Projekt Red heeft eerder al bevestigd dat het de enige uitbreiding voor de game betreft. Wel wordt er gewerkt aan een vervolg.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Nice

0

Aanbevolen voor jou