Samurai Shodown krijgt Switch-versie in Japan

Samurai Shodown krijgt Switch-versie in Japan

Samurai Shodown, ook wel Samurai Spirits genoemd in Japan, komt naar de Switch in Japan op 12 december voor 6.345 yen (54,09 euro).

Eerder dit jaar kwam Samurai Shodown uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Verder is een pc-versie al bevestigd voor het vierde kwartaal van dit jaar. Een Switch-versie was vooralsnog niet aangekondigd. Nu bekend is dat Japan de vechtgame wel voor Switch ontvangt, is de kans aannemelijk dat deze op enig moment ook naar het Westen komt. De game ondersteunt op de Switch multiplayer waarbij iedere speler een Joy-Con gebruikt en moet in 60fps draaien.

Japanse pre-orders van de Switch-versie komen bovendien met een rerelease van Samurai Shodown 2, die oorspronkelijk voor Neo Geo Pocket Color verscheen in april 1999.

Deze nieuwe Samurai Showdown is een reboot van de originele serie die voor het eerst verscheen in 1993. In onze review omschreven we de nieuwe vechtgame als "een stijlvolle, technische en eigenzinnige vechtgame die met gemak een plekje verovert tussen moderne fighters zoals Tekken of Street Fighter".

Samurai Shodown speelt zich af in 1787 in de Tenmei era waarbij Matsudaira Sadanobu is aangewezen om een nieuw tijdperk van reformatie in te luiden. De speler neemt het op tegen andere strijders in gevechten om leven en dood.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou