Nieuws
Samurai Shodown

Samurai Shodown krijgt Switch-versie in Japan

Vanaf 12 december beschikbaar in Japan

Geschreven door Dagmar De Groot op
Samurai Shodown, ook wel Samurai Spirits genoemd in Japan, komt naar de Switch in Japan op 12 december voor 6.345 yen (54,09 euro).

Eerder dit jaar kwam Samurai Shodown uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Verder is een pc-versie al bevestigd voor het vierde kwartaal van dit jaar. Een Switch-versie was vooralsnog niet aangekondigd. Nu bekend is dat Japan de vechtgame wel voor Switch ontvangt, is de kans aannemelijk dat deze op enig moment ook naar het Westen komt. De game ondersteunt op de Switch multiplayer waarbij iedere speler een Joy-Con gebruikt en moet in 60fps draaien.

Japanse pre-orders van de Switch-versie komen bovendien met een rerelease van Samurai Shodown 2, die oorspronkelijk voor Neo Geo Pocket Color verscheen in april 1999.

Deze nieuwe Samurai Showdown is een reboot van de originele serie die voor het eerst verscheen in 1993. In onze review omschreven we de nieuwe vechtgame als "een stijlvolle, technische en eigenzinnige vechtgame die met gemak een plekje verovert tussen moderne fighters zoals Tekken of Street Fighter".

Samurai Shodown speelt zich af in 1787 in de Tenmei era waarbij Matsudaira Sadanobu is aangewezen om een nieuw tijdperk van reformatie in te luiden. De speler neemt het op tegen andere strijders in gevechten om leven en dood.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hideo Kojima heeft cameo in Control The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring
0

Reacties op: Samurai Shodown krijgt Switch-versie in Japan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.