'Saints Row: The Third krijgt 40 weken aan DLC' | Gamer.nl

'Saints Row: The Third krijgt 40 weken aan DLC' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen een digitaal systeem invoeren waarin we de speler een jaar, of zelfs langer, geïntere eerd kunnen houden", aldus Farrell. Vanaf de release staat er voor elke week nieuwe DLC gepland voor de game, de inhoud hiervan is nog niet bekend. De hoofdgame komt daarnaast voor de volledige retailprijs in de winkels.

Met MX vs ATV Alive experimenteerde THQ al eerder met een focus op DLC. De game werd met beperkte inhoud maar tegen een lagere prijs uitgebracht, en zou later via downloadbare uitbreidingen aangevuld worden. Deze vorm bleek echter niet succesvol voor de uitgever; De DLC werd niet door genoeg consumenten aangeschaft om het margeverlies op de retailprijs te kunnen compenseren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou