Saints Row: The Third heeft geen competitieve multiplayer | Gamer.nl

Saints Row: The Third heeft geen competitieve multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisteren doken al de nodige details op over Saints Row: The Third. Zo krijgen spelers keuzevrijheid tijdens mi ies, beschikking over originele wapens en bevat het spel een nieuw ervaring ysteem.

Opening

Hiernaast komt uit de preview van GameInformer naar voren hoe de game begint. De Third Street Saints proberen een bank te beroven, maar loopt dit mis waardoor ze gevangen worden door een rivaliserende bende genaamd The Syndicate en vervolgens in een vliegtuig vast komt te zitten. Het is aan de speler om uit deze penibele situatie te ontsnappen door uit het vliegtuig te springen om niet lang daarna zichzelf terug te vinden in de stad Steelport. Uiteindelijk is het de bedoeling invloed te krijgen over de stad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou