Nieuws

Saints Row ontvangt in november patch met veel bugfixes

Daarna gaat de ontwikkelaar zich pas op nieuwe content richten

Geschreven door Michel Musters op
In de loop van november moet er een eerste grote update voor Saints Row uitkomen waarmee veel bugs in de game worden opgelost.

Dat heeft ontwikkelaar Volition aangekondigd middels een blogpost. De patch moet meer dan tweehonderd bugs oplossen en stabiliteit naar de game brengen. De game werd op release eerder dit jaar gehekeld voor de vele aanwezige bugs.

De update moet ook diverse verbeteringen doorvoeren die de game over het algemeen een prettigere ervaring maken, zoals een duidelijkere en stabielere co-op-modus, minder herhaling in bepaalde activiteiten en verbeterde haptische feedback.

Volition laat weten dat het op dit moment eigenlijk liever over nieuwe content voor de game had gepraat, maar "we leggen prioriteit op het verbeteren van de game in plaats van het toevoegen van nieuwe features".

Toch komt er wel wat nieuwe content naar Saints Row. In de loop van dit jaar verschijnen er diverse cosmetische pakketten. De eerste moet al in de loop van deze week verschijnen en wordt voor alle spelers gratis. Een illustratie van het Front to Back-pakket is hieronder te bekijken. Verderop dit jaar moeten meer gratis cosmetische pakketten beschikbaar komen. Ook komen er cosmetische pakketten uit die exclusief zijn voor seizoenspashouders.

In 2023 moet Volition zich naast het blijven verbeteren van de game vooral gaan richten op nieuwe content voor de openwereldgame, waaronder nieuwe verhalende content dat onderdeel wordt van de seizoenspas en ook los gekocht kan worden, alsmede nieuwe gebieden om te verkennen.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Saints Row

Dit artikel delen:

Lees meer

Viola staat centraal in nieuwe Bayonetta 3-gameplay Actiegame The Crown of Wu verschijnt deze winter
1

Reacties op: Saints Row ontvangt in november patch met veel bugfixes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Snoop213

    • 12 oktober 2022 10:20
    Breng pas een game uit als die af is. Embracer dat is geen goed begin

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.