Saint's Row 3D komt ook naar Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Nintendo wil met een echt gebalanceerde portfolio [de 3DS] lanceren", aldus Bilson. "Ze willen niet dat het als een spelcomputer voor kinderen voelt. Ze waren heel duidelijk: ze wilden graag Saint's Row op het systeem. [...] Het intere ante is dat we al met een 3D-versie van Saint's Row bezig waren voor Xbox Live. De game is al ontworpen voor 3D-gaming."

Bilson gelooft in de game. "Ik denk dat de game het geweldig gaat doen. Zeker wanneer Nintendo volwa enheid wil uitstralen en een volwa en marketingcampagne er tegenaan gooit. Het is een topgame." Bilson meldt dat beide versies nieuwe gameplay bij elkaar ontgrendelen, maar vertelt niet hoe dat precies in zijn werk gaat. De game moet voor maart 2012 verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou