Nieuws
Yakuza: Like A Dragon

Ryu Ga Gotoku: ‘Ontwikkeling Yakuza 8 loopt gestaag’

Schrijvers werken aan climax van het verhaal

Geschreven door Marvin Toepoel op
In een livestream spreekt Ryu Ga Gotoku-studiobaas Masayoshi Yokoyama kort over de ontwikkeling en toekomst van Yakuza 8.

In een livestream vanaf het Nico Nico Chokaigi-evenement in Japan, spreekt studiobaas Masayoshi Yokoyama van ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku kort over de voortgang van Yakuza 8. Yokoyama zegt dat de ontwikkeling van het spel gestaag verloopt en dat het schrijversteam momenteel werkt aan de climax van het verhaal.

Enkele acteurs zijn al begonnen met opnames voor het spel, zegt Yokoyama. Hij kan nog niet mededelen wanneer Yakuza 8 uit moet komen, maar vertelt wel dat er dit jaar meer informatie over gedeeld gaat worden.

Eerder werd al bevestigd dat Yakuza 8 een voorlopige titel is, die waarschijnlijk nog wordt aangepast voor het spel daadwerkelijk uitkomt. In het spel zal in ieder geval Ichiban Kasuga centraal staan, die ook al de hoofdrol vertolkte in Yakuza 7, de game die we hier kennen als Yakuza: Like a Dragon. 

Bron: Twinfinite

Dit artikel delen:

Lees meer

Horrorspel The Quarry is goud gegaan Valve: ‘Geblokkeerde’ Steam Deck-installaties zijn een technische fout
1

Reacties op: Ryu Ga Gotoku: ‘Ontwikkeling Yakuza 8 loopt gestaag’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lavalera

    • 1 mei 2022 10:59
    Ik vermoed dat deze volgend jaar pas komt, kan er niet op wachten. RGG weet keer op keer een top product af te leveren. Voor mij het spel waar ik het meest naar uit kijk.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.