Ryu Ga Gotoku: ‘Ontwikkeling Yakuza 8 loopt gestaag’

Ryu Ga Gotoku: ‘Ontwikkeling Yakuza 8 loopt gestaag’

In een livestream spreekt Ryu Ga Gotoku-studiobaas Masayoshi Yokoyama kort over de ontwikkeling en toekomst van Yakuza 8.

In een livestream vanaf het Nico Nico Chokaigi-evenement in Japan, spreekt studiobaas Masayoshi Yokoyama van ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku kort over de voortgang van Yakuza 8. Yokoyama zegt dat de ontwikkeling van het spel gestaag verloopt en dat het schrijversteam momenteel werkt aan de climax van het verhaal.

Enkele acteurs zijn al begonnen met opnames voor het spel, zegt Yokoyama. Hij kan nog niet mededelen wanneer Yakuza 8 uit moet komen, maar vertelt wel dat er dit jaar meer informatie over gedeeld gaat worden.

Eerder werd al bevestigd dat Yakuza 8 een voorlopige titel is, die waarschijnlijk nog wordt aangepast voor het spel daadwerkelijk uitkomt. In het spel zal in ieder geval Ichiban Kasuga centraal staan, die ook al de hoofdrol vertolkte in Yakuza 7, de game die we hier kennen als Yakuza: Like a Dragon. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vermoed dat deze volgend jaar pas komt, kan er niet op wachten. RGG weet keer op keer een top product af te leveren. Voor mij het spel waar ik het meest naar uit kijk.

0

Aanbevolen voor jou