R.U.S.E. open bèta vanaf nu beschikbaar op Steam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wie wil deelnemen aan de bèta kan hem direct downloaden via Steam. De bèta bevat zeven multiplayermaps, en zes verschillende facties waaronder Engeland, Duitsland en Amerika. Er zijn maps van 2 tot 8 spelers beschikbaar en verschillende gamemodi waaronder twee tegen twee en één tegen één.

R.U.S.E. is een real time-stategie spel met zowel een singleplayercampagne en een uitgebreide multiplayermodus. Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog waar de speler in de schoenen stapt van Major Joe Sheridan die zijn troepen naar de overwinning moet leiden.

Perceptie

R.U.S.E. onderscheidt zich van andere strategische games doordat het spelen met de perceptie van de tegenstander een belangrijke rol speelt. Zo kan een speler net doen of er een grote aanval op komst is, terwijl dat eigenlijk maar een paar tanks betreft. Intu en opent het echte leger vanuit een andere richting een verra ingsaanval. R.U.S.E. staat gepland voor een release op 8 juni 2010 in Amerika, over de Europese release is nog niks bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou