Runic: 'Armed Heroes Online steelt assets van Torchlight' | Gamer.nl

Runic: 'Armed Heroes Online steelt assets van Torchlight' | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

Op het forum van Touch Arcade, een website over iOS-games, werden gelijkeni en tu en Armed Heroes Online en Torchlight besproken. Runics president Travis Baldree mengde zich in de discu ie en claimde dat "het uiterlijk van alle monsters en dungeons, naast de stemmen en meeste geluiden, direct uit Torchlight komen".

Serena Zhang van EGLS, de ontwikkelaar van Armed Heroes Online, reageerde vervolgens ook en ontkende de beschuldigingen. "We zijn het niet eens met meneer Travis Baldree dat we de meeste a ets van Torchlight hebben gestolen. Het gaat alleen om enkele gelijkeni en tu en een paar kleine monsters." Zhang claimde ook dat Runic met Torchlight van andere games als Diablo en Diablo 2 heeft gestolen. De discu ie is op dit moment nog op gaande op het forum.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou