RTS Under Siege komt deze maand, krijgt editor | Gamer.nl

RTS Under Siege komt deze maand, krijgt editor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met deze editor kunnen spelers hun eigen gamemodi en maps maken. Volgens Sony is het dezelfde tool die de makers van Under Siege gebruikt hebben bij de ontwikkeling van de game. Verder biedt de game ondersteuning voor de Move-controller, heeft hij een full-HD-resolutie van 1080p, Digital Dolby 5.1-audio en een splitscreen- en online multiplayermodus voor twee personen.

Het spel kost 19,99 dollar in de Verenigde Staten, ongeveer 14 euro. Een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt, maar deze zal naar verwachting vergelijkbaar zijn. Ter compensatie voor het feit dat de game een aantal eerdere deadlines niet heeft gehaald, biedt ontwikkelaar Seed Stories ook een gratis downloadbaar stripboek aan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou