Roundabout verschijnt in september voor pc | Gamer.nl

Roundabout verschijnt in september voor pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In de game moeten spelers zo snel mogelijk met een limousine van punt A naar punt B rijden. De limousine draait echter constant rondjes, waardoor het lastiger is om over de smalle straten te rijden zonder ergens tegenop te botsen.

De game moet in 2015 ook op PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. "Er wordt erg vaak gevraagd om een PS4-versie, dus we zijn enorm enthousiast dat we de game daar ook op kunnen uitbrengen", aldus ontwikkelaar No Goblin. "Zowel de PS4- als Xbox One-versie moeten aan het begin van 2015 verschijnen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou