Rockstar: ‘opvolger L.A.Noire niet uitgesloten’ | Gamer.nl

Rockstar: ‘opvolger L.A.Noire niet uitgesloten’ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rockstar zei het volgende op de vraag of er in de toekomst nog meer L.A. Noire in de planning staat: "Hoewel er geen nieuwe DLC meer komt voor L.A. Noire, sluiten we de mogelijkheid voor een nieuw deel in de reeks niet uit." De ontwikkelaar wijst erop dat het wel vaker een lange pauze heeft ingelast voor het met een vervolg kwam, zoals bij Max Payne en de Red Dead-serie.

Het is vooral een kwestie van capaciteit en timing, zo vervolgt Rockstar, dat laat weten het op dit moment erg druk te hebben met Max Payne 3, Grand Theft Auto V en "andere games". L.A. Noire verscheen in mei vorig jaar, de studio die voornamelijk verantwoordelijk was voor de game, sloot kort na de release zijn deuren. Rockstar is echter eigenaar van het IP. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou