Rockstar mogelijk onder druk om sneller games uit te brengen

Rockstar mogelijk onder druk om sneller games uit te brengen

Volgens een insider oefent Take-Two druk uit op Rockstar Games om frequenter games uit te brengen.

Dit meldt YouTube-ster en Rockstar-insider SWEGTA. Volgens de man wil moederbedrijf Take-Two dat Rockstar Games met hogere regelmaat games uitbrengt. Rockstar Games bracht in de periode van 2013 tot 2018 slechts twee titels uit, Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2.

Dit betekent dat Rockstar Games eigenlijk maar één game heeft uitgebracht voor de huidige generatie consoles. GTA 5 verscheen in eerste instantie namelijk voor de vorige generatie console en werd later opnieuw uitgebracht.

Natuurlijk moeten dit soort berichten altijd met een korreltje zout genomen worden. Het is echter niet de eerste keer dat een dergelijk gerucht de rondte gaat. In juni sprak Take-Two-CEO Strauss Zelnick zich tijdens een interview met Games Industry uit over de geringe Rockstar-releases. De man zei dat een gat van acht jaar natuurlijk veel te groot is.

Hoewel Rockstar ongetwijfeld nog genoeg verdient aan GTA Online, klinkt het logisch dat het moederbedrijf graag meer titels ziet verschijnen. Op dit moment is er nog niet aangekondigd welke games in ontwikkeling zijn bij de ontwikkelaar. In oktober liet een voormalig medewerker weten dat er meerdere onaangekondigde games in de maak zijn.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt als onzinnig, als je bedenkt hoe gigantisch veel die games verkopen/geld in het laatje brengen, vooral GTA 5. Maar het zou kunnen want ze nemen wel hun tijd en mensen met dollartekens in de ogen willen alleen maar meer en meer.

0
test

Ja ik kan wel een paar games opnoemen die ik naast GTA VI wil zien: •Bully 2 •Manhunt 3 (zeer onwaarschijnlijk) •Grand Theft Auto: Chinatown Wars 2(Switch exclusive) •Grand Theft Auto: San Andreas Stories

0

Aanbevolen voor jou