Rockstar geeft nieuwe info GTA: San Andreas vrij | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De kwalitatief hoogstaande, maar maatschappelijk uitgespuugde ontwikkelaar Rockstar werkt momenteel met man en macht aan de nieuwste game in de Grand Theft Auto serie, GTA: San Andreas. Veel over de game is er nog niet te vinden, fimpjes en screenshots zijn tot op heden nog niet vrij gegeven. In de aankomende versie van het magazine PlayStation World laat Rockstar echter kort van zich horen door de volgende feiten uit de doeken te doen.

San Andreas zal online te spelen zal zijn, zal groter dan zijn voorganger zijn (de stad bevat nu ook een snelweg waar enkele races plaats zullen vinden) en een Stunt-Create Mode bevatten. Daarnaast kun je nu ook zelf je karakter samenstellen en kun je op de radio luisteren naar tracks van onder andere 50 Cent, Happy Mondays en Justin Timberlake. Het laatste weetje is dat Sean Ryder, 'bekend' uit meer dan 100 pornofilms, een van de stemmen in de game zal vertolken.

Mi chien nog wel mooier dan al deze weetjes, is het bericht dat we eind van deze maand de eerste gameplay footage van de game onder ogen zullen krijgen. We wachten in spanning af.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou