Rick and Morty: Virtual Rick-ality in april naar PlayStation VR | Gamer.nl

Rick and Morty: Virtual Rick-ality in april naar PlayStation VR | Gamer.nl

Rick and Morty: Virtual Rick-ality verschijnt op 10 april voor PlayStation VR.

De game werd tijdens PSX 2017 al aangekondigd voor de virtualrealitybril van Sony, maar nu is de releasedatum ook bekend. Naast een normale editie verschijnt er een speciale versie met daarin een poster en een Funko Pop van Rick.


De vr-game laat spelers rondlopen in de populaire scifi-tekenfilm van Adult Swim, waarin profe or Rick en zijn kleinzoon Morty allerlei avonturen in de ruimte beleven. Spelers kunnen bijvoorbeeld de iconische garage van Rick verkennen. De game verscheen afgelopen jaar op HTC Vive en Oculus Rift.

Gamer.nl schreef in de recensie: "De sfeer en omgevingen van de televisieserie zijn fantastisch gereproduceerd in vr. En hoewel de puzzels eenvoudig zijn en de game best langer had mogen duren, is het geheel een must-play voor Rick and Morty-fans met een vr-headset. Het gebrek aan een tu entijdse savefunctie is een minder groot bezwaar dan de toch beperkte hoeveelheid omgevingen om te verkennen. Dankzij een flinke hoeveelheid geheimen en easter-eggs is het spel echter ook na de vijf uur durende verhaalmodus de moeite van het herspelen waard."

Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou