Pc-port Returnal behaalt bijna 7000 gelijktijdige spelers

Pc-port Returnal behaalt bijna 7000 gelijktijdige spelers

De pc-port van Returnal heeft tot nu toe de op een na laagste piek gelijktijdige spelers van alle PlayStation-ports.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. Het spel kwam afgelopen woensdag uit en behaalde sindsdien een piek van 6.691 gelijktijdige spelers. Alleen Sackboy: A Big Adventure haalde een lagere piek. Dat spel werd door maximaal 610 mensen gelijktijdig gespeeld.

God of War is nog steeds de meest succesvolle PlayStation-game op pc met een piek van 73.529. Marvel's Spider-Man Remastered, Horizon Zero Dawn en Days Gone haalden respectievelijk een piek van 66.436, 56.557 en 27.450.

Returnal kwam in april 2021 uit op PlayStation 5. De game is een soort roguelite bullet-hell-shooter waarbij spelers een vreemde planeet aandoen en moeten proberen te overleven tussen de vele gewelddadige wezens. Sinds 15 februari is het spel ook op pc beschikbaar.

Returnal kreeg van Marcel Vroegrijk een 8 op Gamer.nl. "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wil hier graag mee aan de slag. Al die tijd gewacht op de PC versie toen het alleen nog een gerucht was. Eerst maar even Hogwarts Legacy uitspelen en dan ook nog de remake van Dead Space.

0

@Vogeltje Dead Space wil ik ook nog spelen en misschien wel deze, maar beide mogen wat mij betreft een stuk goedkoper.

0

Aanbevolen voor jou