Return to Monkey Island komt op 19 september uit

Return to Monkey Island komt op 19 september uit

Return to Monkey Island is vanaf 19 september verkrijgbaar.

Dat werd tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd. Er werd tevens een nieuwe trailer van de aankomende adventuregame getoond. 

Mensen die het spel alvast reserveren, ontvangen op release in-game 'horse armor' - een grappige ode aan een van de eerste controversiële dlc die voor The Elder Scrolls 4: Oblivion uitkwam. Spelers kunnen de paardenbescherming verder niet voor iets nuttigs gebruiken in de game.

Return to Monkey Island is een vervolg op de eerste twee Monkey Island-games. Gilbert maakt de game samen met zijn studio Terrible Toybox, in samenwerking met Devolver Digital en Lucasfilm Games. Het spel moet een direct vervolg worden op de eerste twee games uit 1990 en 1991, Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Hoewel het geen direct vervolg is op later verschenen vervolgen - The Curse of Monkey Island uit 1997, Escape from Monkey Island uit 2000 en Tales of Monkey Island uit 2009 - wordt er ook zoveel mogelijk rekening gehouden met de canon uit die games.

Return to Monkey Island komt naar pc en Nintendo Switch. Het is niet bekend of het spel op een later moment ook naar andere platforms komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Serieus? Horse armor als bonus. Ok extra en zonder bijbetaling is natuurlijk altijd goed maar dit is toch eigenlijk niks. Zal ook weinig verschil maken behalve uiterlijk. Maar goed. Ik kijk naar deze game uit. En ik vind de grafische kant persoonlijk best goed En hopelijk met de echte ouderwetse humor.

0
test

@watashi wa maurice desu. Het is een grap... het gaat om puur het reserveren van een game.

0
test

@Ardyn Ah dat had ik niet eens door. Hahha Heb ik het serieus te serieus gekeken. Nou ja het is monkey island. Je kunt misschien alles verwachten en blijkbaar was ik niet op bedacht.

0
test

@watashi wa maurice desu. OMG. Nog nooit een Monkey Island game gespeeld? ;)

0
test

@The_Stifmeister jawel maar ik liet me even verrassen. Ik heb the curse of monkey island gespeeld. Maar even was ik in een moment van verstandsverbijstering en ja dan is dat het moment dat ze je te pakken nemen. Hahahaha Een goed moment voor mij om sarcasme in filmpjes bij humor games ook te zien. Hahahahha

0

Hier kijk ik echt naar uit

0

Aanbevolen voor jou