Return to Castle Wolfenstein patch beschikbaar | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Gray Matter is na het uitkomen van Return to Castle Wolfenstein gelijk informatie gaan vergaren over mogelijke serverproblemen en ander gespuis wat niet in de game thuishoort. Vandaag is hiervan het resultaat online gekomen in de vorm van een patch.

De patch tilt de game naar versie 1.1 en weegt zo'n anderhalve MB. Hoewel het niet per sé nodig is om versie 1.1 te downloaden om op de servers te blijven spelen, raadt de developer toch aan om hem te installeren.This patch will upgrade your retail Return to Castle Wolfenstein game to version 1.1. This update for Return to Castle Wolfenstein is primarily to resolve multiplayer server specific i ues that have come up. The update will require 4 MB to install; once the download is complete, simply run "Wolf_1_1.exe" to install. For the full details, please consult the readme.

Ook van deze patch zijn er alweer problemen gemeld, zo kan het zijn dat men last heeft met het installeren van de file. De oplo ing voor dit probleem is een klein linkje in de readme file, waardoor er zonder 'installer' geïnstalleerd kan worden.

Met dank aan killer bee voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou