Rest van inhoud seizoenspas Batman: Arkham Knight onthuld | Gamer.nl

Rest van inhoud seizoenspas Batman: Arkham Knight onthuld | Gamer.nl

De overgebleven inhoud van de Batman: Arkham Knight-seizoenspas is onthuld. Dit deed Rocksteady in een officiële post in de Warner Bros. game community.

In het bericht wordt de inhoud die nog uitkomt voor de game per releaseperiode aangegeven. In oktober komen verschillende packs en skins aan bod, waaronder de Batman Cla ic TV Series Batmobile Pack. Deze bevat twee nieuwe tracks genaamd Batcave Set en Penguin’s Dockyard en twee nieuwe skins voor Catwoman en Robin. Ook wordt een 1970’s Batman Themed Batmobile Skin in oktober beschikbaar en worden verschillende AR Challenges toegevoegd.

In november komt de Batman v Superman Batmobile Pack uit – deze bevat een skin en de Batmobile uit de film die in 2016 uitkomt. Daarnaast worden nieuwe afleveringen toegevoegd met nieuwe verhaalmi ies en komen er verschillende skins uit, waaronder een Tim Drake skin en een Riddler Themed Batmobile Skin. In november komen ook nieuwe AR Challenges uit. In zowel oktober als november worden ook gratis updates rondom de AR Challenges toegevoegd, waardoor spelers personages kunnen kiezen en op Hard-modus kunnen spelen.

Tot slot komt in december de Season of Infamy: Most Wanted-uitbreiding uit, waarin mi ies voorkomen met Killer Croc, Mister Freeze, Mad Hatter en Ra’s Al Ghul. Ook de originele Arkham Batmobile wordt toegevoegd en wordt een Batman Skin uit The Dark Knight beschikbaar.

Alle details over de inhoud zijn te lezen op de site. Batman: Arkham Knight is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Mac, Linux en pc. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou